Wednesday, May 30, 2012

wordless everyday

hai, assalamualaikum

moga semua orang happy, semua orang bahagia, semua hidup diberkati Allah tu lagi penting :)

tadi p teman Izah shopping tops, dia cakap nak pakai p Jepun. i pun kebetulan nak cari something and bosan tapi pergi jalan pun bosan.tak tahu nak buat apa. dah homesick sangat nih. sangat tak sabar nak jumpa umi abah kucing kesayangan. bye

kemain bawak kamera tapi cam mase cepat je berlalu tadi. masa kat fitting room je ha bergambo pakai cellphone. *ewah,cellphone ikut omputih gitu *


1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini