Thursday, May 5, 2011

school attacked!

you know..sometimes i miss my school time..mase ponteng rindu..mase jadi budak baik rindu..mase jadi best student pon rindu..and even jadi the worst student among the best pon sy rindu..i learnt to survive here..every school i attended taught me everything about life..ya know..xsemestinye benda tu indah kadang2 sampai stress jugak bersekolah,,gadoh dengan kawan, kerjha sekolah tak siap, kena pergi camp apebende, berebut pakwe, kena maki dengan akak senior, benci pengawas, tu sume I rindu..but please..i don't want to turn back times..hehe





dulu..mase dekat sekolah rase macam tak sabar gile kau nak pijak kaki masuk U ..tapi bile dah masuk..hamik..nak undur balik kaki nak masuk alam persekolahan..kan kan..jangan nak tipu..tapi tu la..maknyenye ..setiap fasa hidup yang kite lalu akan ade cabaran and dugaan..all those things built up as your life memories..you may not forget but it may be erase from your mind if you trying to forget it..will you?no..i won't do that..that's all bittersweet thing..keep and lock it in your mind..though it's bitter.. learn from the past to be a good person in future..and do it in your present baby..

2 comments:

NARDtheNERD said...

i miss my school life too.
tsk tsk.



jom la join segmen blogreview kat blog i.. :)

gaung said...

wahhhh kita se sekolah la dulu yer...patot r same putih jer kiter nie.lalala