Thursday, May 19, 2011

om shanti om

assalamaualaikum..hee

tadi aku tengok ade cite om shanti om! dekat channel zee tv..cerita favorite aku..(selain dari 3 idiots)
aku suke gile sume lagu citer ni..jalan cite dy pon best..dah banyak kali kot aku tengok cite ni..

1st aku tengok mase abg ipar aku beli cd ni kat india mase tahun 2007..kire kat Malaysia lmbt skit la release ..satu family aku kot jatuh cinta dengan cerita ni..nak2 part lagu..dah la heroin(Deepika Padukone) cun giler,,hero dy sape lagi kalau bukan Shah Rukh khan laa..legendary!

ade satu lagu aku paling suke,.ok..sume lagu aku suke..tapi ni the best! sebab dalam lagu ni semua artis bolywood dari yang otai sampaila junior artis yang famous jadi guest dalam lagu ni..

btw,enjoy the song!!!



p/s: waa..tak best nye tulis blog gune laptop kecik nii..xnampak!

1 comment:

nina shakina said...

yup! cite ney bez giler..xbosan kalo tengok banyak kali pun..thumbs up.. :)