Friday, February 11, 2011

antara garisan gadis dan wanita

sebenarnye tajuk tu aku dpt mase aku dgr ceramah dkt u aku tadi..tibe2 aku dpt kesedaran..haha..sbb tu tajuk aku tip top gilo..heh..no la..i mean aku dpt byk dr ceramah td..lgsg x gntok kalo pncramah kelaka..haha..tibe2 aku ketwa..apesal..aku xgila lagi lah..:D

pengajaran hari ini:(ingatan tuk aku jugak dan semua kaum hawa) kachingg!

*harga diri itu jgn sesekali dibveri walaupun kekasih kite

*sejahat2 lelaki akn mencari sebaik2 wanita untuk dijadikan isteri..tetapi wanita? xkisah..sebab wanita itu emosi tinggi..jadi wanita pandai2 la menilai..kalau kita senang bagi maruah kita kat laki yg bukan suami, belum dan xmungkin lelaki tu akn ambik kite sebagai isteri(nak test power je tu)

*lelaki x kn sentuh wanita yg ingin dikahwininya..salam2 mase kapel tu bukan nye hormat tambah haram ade la..nak salam2 g mane2 tunggu kawen dulu.

*lelaki akan tunggu kita if diorang betol2 nk kahwin dgn kita walau sejauh mane kita lari

*jadilah wanita yang bersopan, dan sentiasa sensitif dgn persekitaran..

tu je kot,..haha..tp ceramah td kelaka..hahah..last2 aku nangis jgk tnjuk video sedih2,,haish,,aku mmg sensitip nyah..:D

credit to mister kidik..ye..mmg sy edit sbb sy musim jerawta time pic ni..
psst*belum tentu die ni jadi laki sy :B

5 comments:

Anonymous said...

kidiq lah!!!

Anonymous said...

kidi (Q) la!!

haysaku (",) said...

bes eh cramah tuu? hehe. eibah ckp dpt gift eh? :)
btw, tanx 4 sharing that info.hee~

sya rossa said...

haha..KIDIK
ukasyah: haah..cute je doorgift dorg bg..best kot..kol12habis..i got alot of infosss

Putri_Aizat said...

bgus lah info...n ceramah mmg best klu penceramah tuh klaka..tak lah ngantuk jek...