Tuesday, January 25, 2011

mind you loooooooooser **

don't you ever think what others think about you? how sarcastic you are..and me too..lolzzz..nak cakap ,ckp r depan2, kalo xnk ckp r blakang2 tapi jauh2 r sket..jgn kasi aku tahu,,lolzz,..pathetic giler punye manusia.. i don't have enemy..mine la..others i don't know either kalo ade yg anggap sy musuh or what not..i mean one person maybe..or many..i don't know and i don't care..sometimes i care jgk..no always care..hehehe..my bad..

saya da besar..and sy da gune cara diplomasi sekarang kalau xsuke ke ape..:|...even my friends pon ckap depan2 about my carrot..lolz* my friends only know that word..and i don't care cause i know mereka xkutuk and if someone kutuk you mesti dorg kutuk you tapi  dpn org lain. xpon g heboh kat facebook..c'mon guys/girlss/looserrrr...we are grown up kan..there's no such thing to perli2 orang xtentu pasal pdhl kita bukan selalu jumpe pon..nak kate,kata dalam hati je la..yea..we do have our own negative perception about someone we saw, we look ..kann,..kalo x,pegi ah try audition masuk club gossip girl...even me selalu gosip with my friends..but never expand it another day..stop smpai situ je..i know you 1st name is sarcasm ..HARHARHAR..ilep-ilep suda..

memang kadang2 kita xsuke dgn care seseorang tapi kalo tegur baik2 lagi org tu leh terime kut..tp kalo kite makin kutuk die makin die confront u kan..especially girlss..REBEL one..and i know your attitude..you always melenting if someone kutuk you..mind you..people always complaining about you  but they just keep it cause they know you can't accept what people say to you..nanti kau akan cakap..*bodoh ah ..apesal dorg sebok jage tepi kain aku..macam ah dorang tu baik sgt..haa..macam tu la jgk kite..

tibe2 aku rase ayt aku tunggang langgang..macam ni la..kalo xsuke care org lain tegur elok2..x baik perli2 ke heboh2 ke kutuk2 ke..kau buat macam tu kat orang kau x tahu belakang kau berduyun kutuk kau balik..:B

sorry if i'm tooo sarcastic cause my ic name is syarifah rosanida syed ibrahim..heh..

1 comment:

Putri_Aizat said...

hehe....biasalah mnusia..ingat dorg plg bgus...