Thursday, September 30, 2010

my real me

*ni macam bukan real aku je...
aku baru lepas bace blog yang sangat la privacy sampai xde org pon leh bace kecuali aku ..(tu pon aku xtaw sama ade dia bagi aku bace ke x..haha).haha..banyak yg die tulis pasal family dia and hey mister...i sangat salute dgn ketabahan awk sbb u r the only hope in your family...so please please dont let your family down ok..i believe in you..seriously...

believe me..everybody have their own story about their life..their journey.. do not say you have never through tough experience..everyone does have bittersweet time.. and me too... life is just like wheel..sometimes you are on top but sometimes you will goes down..maybe it is a cliche quote but cliche is not that we can not hold the principle..

aku pon banyak cabaran dlm hidup aku...mungkin luaran orang tengok senang tp dalaman myself je yang tahu..xsemua kite boleh kongsi gn orang...but sometimes your family knows the best for you..yet it will be a part of your live forever..
*owhh..dating ek!! :P

meh nak citer sket psl aq..bia xnak taw pon..aku cite kat blog bukan citer dekat orang...lolol..aku bukanla ank orang kaye..ank org miskin pon bukan...kire tengah2 la...macam blogger2 sekalian...kalo blogger2 yg kaya tu kasi la wit aku sikit...sbb aq sngt miskin..bukan aq xde duit tp sbb aq sgt la boros..sumpah aku xtipu..aq xtaw kt mane duit tu hilang..mungkin toyol yg bogel2 pastu yg pendek2 tu curi..haha

mak ayah aku org bese je...abah aku da besara dulu keje dgn goverment ..umi aku suri rumah je...kakak2 n abg  aku alhamdulillah semua dh bekerja tinggal aku sorang je..Parents aku mesti bangga dgn kitorg..aku taw,,sbb pe aku taw? sbb aku ank diorang la..bukan ank angkat tp ank kandung...haha... semua anak2 dia yang 6 org ni semua dapat masuk IPTA..dari uia,upm,ukm,um, smpaila aku usm...eh bkn aku je usm...abg aku pon USMjgk..hehe..tp cuma aku je belum grad lagi..insyaALLAH  aku akan grad jgk lagi 1taun lebih... tp kalau dari segi akhlak dan anak2 yg soleh di mata umi abah aku tu aku tak tahu la mcm mane diorg rase..nak2 aku..



aku tersangatla manja dlm family aku...everything i want i always got it..insyALLAH..one day i'll make you proud umi abah..i love you..there;s nothing can replace both of you...

5 comments:

Anonymous said...

pndek jer tu..uhuhu

sya rossa said...

haha...bg saya pjg sbb xpnh rajin nk tulis pjg

Maria Elena (Zarul) said...

ok cantik la sya! hehe!! =D

446 said...

haha...ye r...len kli tlis pnjang bru org xnk bce sbb pnjang..ahhaha

sya rossa said...

haha..sy bukan am awk..sy xde idea :P