Monday, March 3, 2014

Vitamin C Pahang Pharma Review

Assalamualaikum semua,

Haa... pelik tak title entry aku . haha. malu pun ada. ah xkira, kali ni aku nak promote pasal Vitamin C yang aku consume sekarang ni. Aku tak pandai nak berniaga ni pun aku consume dulu dalam 3 minggu baru la aku berani jual. Orang marah aku cakap berniaga kenala pandai kelentong nak untung, Bagi aku x, kalau nak jual something biar diri kita yang guna and puas hati baru kita rasa yakin nak jual dekat orang lain. So tadaaaa, setelah 3 minggu gigih aku consume produk ni, dah nampak perubahan baru aku berani promote dekat orang. So, ni  cheq nak tunjuk gambaq cheq dulu tanpa filter 360 darjah ke 365 darjah no no no. Cheq pakai iphone 5 je ambik gambar ni. 
Without any filter :)


So, inilah produk aku guna VITAMIN C PAHANG PHARMA dijamin halal dan selamat ada sijil semua .Ok, so kalau sapa2 nak tahu kebaikan vitamin c ni secara formal dan details lagi boleh like and baca dekat page aku  DISINI. Dan kalau nak tahu kesan yang aku rasa lepas cuba secara santai , sila teruskan baca penulisan aku seterusnya. Hahahaha. Okay, selepas aku consume produk ni jerawat tak naik langsung except time period je , nervous jugak aku kalau tak turun2 tup tup lepas 2 hari dah hilang tanpa ada parut, liang pori aku makin kecil so bila pakai bedak ke foundation xde la nampak buruk, dan paling penting , migrain aku sejak aku alami lepas stress kerja bank dah hilang Alhamdulillah sangat2. Dan kulit aku pun makin cerah (sukasukasuka), aku xnak la putih melepak  macam Adira tu pelik bebenor asal cerah dan ada even skintone je aku nak.  So , sapa2 nak tahu details boleh contact aku through 0192290254 atau 0199900655

Sekian terima kasihhhhhh :)

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini